Selasa, 08 April 2008

--Wuyung--

Loroning loro.... ora koyo wong kang nandang wuyung....
mangan ra doyan... ra jenak dolan... neng omah bingung....

Mung kudhu weruh... woting ati duh kusumo ayu...
Apa ra trenyuh.. sawangen iki awakku sing kuru...

Klapa muda leganana nggonku nandang branta..
Witing pari dimen mari....
nggonku loro ati.. aduh nyowo....

Duh..duh... kusumo....
po ra krasa apa pancen tego...
Mbok mbalung janur
Paring usada mring kang nandang wuyung....



--- Download Wuyung-Didi Kempot ---

3 komentar:

mblank mengatakan...

hihihihihi..... ketaman asmoro lah... :P

Upyl mengatakan...

wong kang nandang wuyung ancen rentan keloro-loro ;))
Mgkn wuyung bisa dikategorikan sbg bibit penyakit yah.. :D

Eldest Sedotaruno mengatakan...

Mantap lagune...:thumbup: